Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - bulhack

Страници: [1] 2
1
Щеше да е по-интересно кланове от по 5 профила и войните 10х10 така шанса да се победи клан от 5 силни профила се увеличава многократно. Но щом така ви харесва така да е сега "Тротинатори" ще се съберат : Нешко , Вдовицата , Корг , Маимуняка и Гергов иииииии познайте стават непобедими завинаги

2
Съобщението е премахнато от Админ!

3
Още предложения:
Имаме съюзна хазна и за какво ни е за украса ? Нека я съживим малко и да влезе в употруча.
Предлагам в хазната да може да се внася ресурс които да не е придобит или иначе казано само закупен ресурс да може да се внася в нея. Ресурс-а да може да се използва от всеки потребител на клана, но с цел закупуване на енергии и лекуване . Лидера на клана да може да слага квота която да може да е различна за дневния ресурс за всеки войник. Всеки който внесе ресурс да има право на 75% използване на сумата която е внесъл.
Ресурс-а събран от хазната да служи като точкова система за разпределяне силата на клан. С него да могат да се предизвикват противникови кланове. Тоест  хазната на моя клан има 20к злато някой клан който има 15к злато предизвиква моя клан на война. Моя клан има право да приеме и да откаже. Ако приеме започва война, ако откаже губи % от ресурс-а си в хазната които отива в хазната на  предизвикалия го противник. Времето за предизвикване на противник да е 00ч-23:59ч. Войната да се активира 2ч след обявяването и с продължителност 24ч.

Мисля че доста би съживило войните.

4
РЕСТАРТ НА ИГРАТА И ВСИЧКИЯ НЕ ЗАКУПЕН РЕСУРС
Това би върнало доста играчи

5
Здравейте Модове и Админи. Имам един въпрос към вас който смятам, че повечето играчи ще се съгласят с мен. Спомням си преди време имаше едно правило ако играч напусне клана си 2-3 пъти няма право да се връща повече във него. Та въпроса е защо това правило е премахнато ? В случая някой от играчите злоупотребяват с липсата на това правило и се възползват от х2 точки в турнира. Или иначе казано:
Иван и Стоян са в Клан : Б. Иван е редил на Стоян N-пъти и е Стоян му е череп, влизат и двамата в турнира. Иван напуска клан Б. за 10мин и Стоян му се нарежда. Така Иван прави х2 точки в турнира.

=====
Аз мисля че това е бъг и трябва да се оправи.

Поздрави от старата школа ;)

6
Който желае да пише в играта на лични съобщения.

7
Брутални войни / Re: ШОК-МАК- 15.03.2015 г.
« -: Януари 29, 2017, 08:39:39 am »
Попитах те в играта : Казаното от теб отнася ли се за мен ? " Не ти винаги си бил самостоятелен играч"
Ок, но ще си позволя да коментирам. Повечето от хората които си изредил са прекъсвали или изобщо са спрели играта. Клана Шок се разпадна поради загуба на интерес към играта. Първо нямаше админи които да раздават спечелените награди от турнирите. Както всичко друго което правим ежедневно и се повтаря всеки ден то омръзва и почваме да губим интерес към него. Теб ти е интересно защото може би за първи сезон си титуляр в играта и клана ти е титуляр. Лично аз съм изгубил този интерес още от свят 1. Играта е променена по-много тъп начин а именно така че клан които се опитва да пребори титулярния клан или трябва да налее много злато през трезора или трябва да събира злато минимум 2г за да опита. Преди не беше така. Всеки един активен клан с активни играчи можеше в рамките на месец, два да събере ресурс и да опита преврат.

Може би ако има нов сезон на играта и я нулирът тогава ще разбереш думите ми. За сега мога да ти кажа ти си царя в тази игра, но не забравяй че понякога "шута" на царя става Цар !

8
Съвети и стратегии / Непобедима стратегия или ?
« -: Декември 30, 2016, 10:57:32 pm »
Рибар 1 - 3х часовник 1х фенер 2х клещи
точки от нива на Живот
Уникални: Живот, Мрежа , Щета , Специална Щета , Аптечка , Зар
Екип: Последно ниво

Рибар 2 - 5х часовник 1х фенер
Уникални: Живот, Мрежа, Щета , Специална Щета , Допинг, Зар
точки от нива на 50% живот 50% Щета

Рибар 3 - 5х Клещи 1х Пистолет
Уникални: Мрежа, Щета, Спецялна, Успешен, Аптечка , Зар
Точките на 30% живот 70% успешен

Пушер : 5х Клещи 1х Фенер
Уникални от скрити : ГАЗ
Уникални: ГАЗ, Щета, Специална, Бокс, Успешен, ЗАР
точки от нива: Специална Щета
Умение 1 : Удар с щита

Рънер : 5х Клещи 1х фенер
уникални от скритите : ГАз
Уникални: ГАЗ , Зар, Щета, Специална, Успешен , Бокс
точки от нивата : Малка Щета
умение 2: Двоен истрел


9
Съвети и стратегии / Re: Развитие на Демолишън
« -: Декември 19, 2016, 09:53:08 am »
С правилните скрити и умения от тях демо може да се направи и със 5х аптечка и 1х фенер просто трябва да знаеш какво правиш в този пример който давам демото ще е развито предимно на живот или иначе казано на левел 1000 ще има около 15к живот кокло 8к успех достатачно брони и щети за да издържа на бой е да понася сериозни поражения на противниците си

10
Съвети и стратегии / Re: Развитие на Демолишън
« -: Декември 17, 2016, 08:12:23 am »
Няма да е лошо да добавиш и снимка с примерни характеристики на демото. Преди време Хоод беше правил теми за развитие на демо, гънер,пушер и т.н.

11
Тъй като не видях да има раздел за следното предварително се извинявам и ако трябва мод-а да ми премести темата където и е мястото.
Може би повечето са разбрали че възнамерявам да поцъкам отново 5-цата искам да ви кажа Здравейте на всички и да ви пожелая приятна игра.
Имам и едно хубаво предложение с което може би всички ще се съгласите и харесате.
След като има доста играчи с левел 1000 който за сега е тавана бих предложил следното:
Пример: При закупуване на 1 предмет на левел 1000 точките за него примерно са 2000 които се разпределят на отделните умения на войника. При закупуване на втори предмет на същия левел точките за него да са 2000+ да речем 0,3% при закупуване на 3 предмет точките да са 2000 + 0,6% или там админа както предцени. Правилото да е еднакво и за хората които купуват с виртуална валута и за златото.
Това ще съживи малко играта поне според мен хората които активно играят и събират валута за скрити ще имат шанс вместо при смяна на скрит предмет да му се падне по-слаб ще е сигурен че макар с малко но ще стане по-силен. Така ще има оспорване и на левел 1000
Това е от мен надявам се ви хареса идеята :)

12
Цитат
ss_bad_boysss_bad_boys   January 13
Моето виждане за Историята на 5strike.
Първия силен клан MAXIMILIAN,до появяването на С.С.След дълги и жестоки войни MAXIMILIAN отстъпи на С.С и не взимаше очастие в войните освен един,истински играч от MAXIMILIAN Mstyle.Третия не много силен клан но единен "Четници"(От който излизам аз Отказа MAXIMILIAN тотално и Санти изгони всички.
Ерата на детелините.Пълна лудница някои хора като Бушмилс и Ксерокс07 правеха по 10к злато за три дни :Д.Много тешки войни,Едната завърши 30000 на 25000 за С.С доста голяма тръпка :Д
От тук на татък има едни господари на играта и това разбира се е С.С.Нека някой да допълни тази тема,със истини и факти!Модераторите нека трият на воля жалки изказвания и спамове от тази тема.
Ето и войната,пръв или кръв http://prikachi.com/images.php?images/882/5734882m.jpg
 magnetik_magnetik_   January 13
В началото с MAXIMILIAN бяха и Eye Of The Storm. Когато се появи енерджито биха Будалака, но на следващия ден бяха срещу MAXIMILIAN. Santi направи 4к точки, а после 26543 направи 6к. Но другите от клана му не му помогнаха, а Mstyle, Boichev и Scrape обърнаха войната. После се оказа, че Eye Of The Storm са крали от чужди карти и ги баннаха. Същия 26543 беше направил адски много точки в първия турнир, но като го баннаха на първо място излезе 2-рия, в случая Santi. После Ксерокс007 се бореше със Santi за първото място, но не го взе. На трето беше Sync. След този турнир се появиха и Alekhin и Alhin, като направиха клана. През него минаха много играчи, които сега ги няма в играта. Но по онези времена бяха сила. После Будалак и Ксерокс007 отидоха при Raptiva в Psoriasis. За 1~ седмица отидоха в СС, но после пак в Psoriasis. Някъде по онова време Четници се сляха със СС, и клана стана още по-силен. Оттам нататък е ясно. Войни между двата клана, като винаги СС печелеха. Това е от мен. Дано има други коментар по темата :)
 Pr3da70rPr3da70r   January 13
За тази тема, ще си позволя да поставя нещата така и смятам че ще е най - справедливо.
Всеки който има гледна точка за историята, може да я напише.
Всеки който не се съгласява с гледна точка на друг, пише собствената си гледна точка за събитията.
Всякакви коментари от сорта на "Не е така" / "Така е", ще ги отстранявам лично.
Ако имате желание да спорите за конкретна ситуация /просто за спора/ - тема в раздел Off-Topic и в нея драскате с какво не сте съгласни или по - лесният начин - лични съобщения.
Ще е хубаво да слагате и ориентировъчни дати /не е нужно да са толкова точни/ за различните действия. Ако смятате че ще ви помогне, ползвайте Change Log'a.
Ако може, избягвайте препокривания с това което други са написали
 wosh1997wosh1997   January 13
SANTI спечели парвиа турнир висок клас.
XEDOX007 стана парвиа бог.
 KosioKosio   January 13
Най-първия силен играч беше Boichev, Santi дойде в играта по-късно. Има няма сме останали 5-6 активни играчи с трицифрени и четирицифрени ID-та, които помнят играта от първия месец! Когато нямаше Скрити и Уникални предмети, активни свойства...имаше само екипировка! Xedox007 дойде още много по-късно! ;)
 neizvesnoneizvesno   January 13
би било наистина интерсно някой от цитираните от вас силни играчи да сподели опита и прежияванията си

Здр. на всички първо искам да кажа, че няма да се завръщам да не се втурвате да зареждате картите си заради мен :) знам, че всявам ужас в повечето от играчите.
И второ много хора не знаят нищо за генезис както и за турнирите и войните на този свят.
Нека поясня за незнаещите :
Генезис беше истинската игра поне за мен. Имаше много активни играчи и много силни играчи. Не знам кой е бил най-силния играч, но имаше яко дебнене :) и беше забавно. Относно снимката по-горе ще ви помоля да си спестите коментарите в случай, че някой е сляп да погледне на хедо и моите загуби и победи и да погледне на играчите от така наречения най-силен клан. За тази война ми се изредиха поне 5 човека от СС да ме питат защо спрях в 21ч да атакувам :) повечето разбраха, но има и наивни хора които се мислеха за силни. Повечето от СС са свидетели как оставях Демото и Гьнера на полето и Алекхин както и Алхин се размазваха само в 2 войника. Относно първия турнир който Санти го спечели вечерта преди края на турнира на Хедо му падна нета и не можа да завърши първи заради това иначе водеше с 2 или 3к пред Санти.
Ще помоля хората които не участваха тогава в топ 1500 да си спестят смешните коментари и да си припомнят по колко хиляди пъти съм минал през тях докато стигнат сегашното си ниво. Играта за мен вече е минало влизам чат пат да си се посмея на смешните войничета и на безсмисленото им развитие. До момента в тази игра съм срещнал точно двама истински противника и това бяха Mstyle и HitNRun
Mstyle не беше много силен като цяло, но войниците му имаха стратегия и голям замисел
HitNRun или иначе казано играча който наистина ме тормозеше не, че ме атакуваше напротив аз се размазвах предимно в него :) Много силен играч и страшен стратег. Именно заради него направих първото истинско демо с което подлудявах братята :)
Айде със здраве момци прочетете историята и тогава си чупете пръстите ;) а за тези които са участвали в генезис мога да кажа само : Хубави времена .... хубава игра....  и както винаги всичко хубаво си има край.

13
Брутални войни / Re: ШОК-МАК- 15.03.2015 г.
« -: Март 16, 2015, 11:22:29 am »
Когато казвам силни думи мога да застана зад казаното. Относно написаното горе ще ти го поясня и дано го проумеете, че вие или сте разногледи или на черното казвате че е червено.
Да започнем с това:
Ако профила The BLACK WIDOW стой с титулярите си дори да не участва във войната да не прави точки за нас вие бихте ли направили 5к точки срещу него. Кои от вас могат да го победят ако не е нареден или не е с каските на полето ? Ако премахнеш загубите на този профил щеше да разбереш, че изобщо нищо не сте спечелили а напротив ние ви водим с едни 4-5к което си е доста добра цифра имайки в предвид резултата или иначе казано 1/6 от резултата. Надявам се най-накрая жалките ви мозъчета да проумеят цифрите и да разберат какво са спечелили. Дори предателя Нешев си призна, че той е предал войната !!!

14
Брутални войни / Re: ШОК-МАК- 15.03.2015 г.
« -: Март 16, 2015, 10:19:57 am »
След като вече разбрахте каква е случката с прословутата война създадена от хора които си нямат ни най-малка представа от играта и си крият войничетата след 5-тата загуба аз не смятам да коментирам войната или играта им като цяло. Правя този пост с една единствена цел:
Да благодаря публично на момчетата от eQuilibrium и стария наш познат от Разор o_O както и младия играч който много бързо набра скорост APT че се присъединиха към ШОК. В ваша помощ момчета и с помощта на играчите на Шок ние създадохме непробиваемата машина която надали някога за в бъдеще някой клан ще опита да пребори.
А другото което искам да кажа и се отнася за хората извън клана Шок:
Не е важно колко злато имаш във една война важно е срещу кого го използваш.

Лек ден на всички и всичко добро.

Страници: [1] 2