Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - dydena1

Страници: [1]
1
Брутални войни / Re: ШОК-МАК- 15.03.2015 г.
« -: Януари 27, 2017, 10:11:25 pm »
Ти май на сериозно си се взел :Д май не ти е ясно, че сте там защото ни писна от скучната игра на върха, Толкова се отегчихме от липсата на конкуренция, че даже спряхме и с играта и ви подарихме първото място. Ако сега бяха тука всички тези играчи с които се бъзикаш нещата щяха да са други, колкото и злато да имате нямаше да ви стигне да си запазите първото място. Осъзнайте се малко и слезте на земята и недейте вита в облаците, май сте забравили от къде тръгнахте!

2
dydena
7740


Едва ли съм уцелил точното място на темата но и не намирам по подходящо място. проблема е следният, закупих тениска от магазина (на 25август 2014) с която получих и промокод за 4500 злато но след като вече се сляхме с шок и това злато не е необходимо да го пазя реших да си вкарам промокода, но уви, не получих никакво злато. Писах в скайп на админ преди няколко дена, но отговор няма от там та реших да пусна тема тука, па знае ли се може някой админ да я види.

3
Епични битки / Re: 123 ниво не е достатъчно
« -: Октомври 04, 2013, 02:46:12 pm »
Поздравления. Продължавай в същият дух и някой ден може да ме стигнеш :)

4
Постапокалиптична беседа / Предложение
« -: Август 10, 2013, 02:56:39 pm »
Предлагам да се стимулират играчите които нямат войници с левели над 120 с по 300 (или по колкото прецените за добре) злато седмично за да може да се активизират поне малко и да живне тази игра, че е станала прекалено еднообразна и скучна. А играчите с левели над 120 да им се дава по 500 (или колкото прецените за добре) злато месечно за да не започнат коментари, че са пренебрегнати.

5
Търся клан / Re: Търся клан!
« -: Юли 19, 2013, 09:02:04 pm »
Късмет с намирането на клан.

6
Брутални войни / Re: eQuilibrium vs WARNING
« -: Юли 07, 2013, 09:00:49 am »
поздравления за силната война. Доказахте, че сте най богатия и най сплутеният отбор в тази игра, а който разполага с повече злато и активни играчи той взима войната. Ние не сме се развили като вас, но имаме тази амбиция да го постигнем все пак няма да е интересна играта ако всяка ваша победа във войната е постигната без пот по челото. За съжаление на където и да се обърнем не се виждат играчи които биха допринесли за развитието на отбора ни (за огромно съжаление) и в скоро време едва ли ще имаме напредък, но един ден знае ли се може да ни се усмихне късмета и да успеем да ви победим (в далечното бъдеще) стига админите да не ни пускат редовно срещу вас и да предизвикат разпадането на отбора ни.

Страници: [1]