Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - асенката

Страници: [1] 2
1
Кой е тоз на снимката бре? какви обещания? Това запознанство със снимки ли е? :)

2
Буря77 не мисля ,че точно сега е времето да отговориш на поста ми. Аз съм rzamen. И моля те разбери ,че това което си мислиш в главата не е реалността. 

3
Брутални войни / Re: СЪОБЩЕНИЕ КЪМ АДМИНИТЕ!
« -: Ноември 16, 2013, 08:54:26 am »
Подкрепям! Моля за внимание! Повечето които пишем тук и все още играят играта сме от свят 1, новодошлите играчи се броят на пръст! Задавали ли сте си въпроса защо?
  Мисля ,че отговорът е ясен.

4
Не виждам логика в отговорът Ви! През цялото време се мъчим да съберем клан който да е достатъчно силен за да се изправим срещу Вас, защо? Вие се предадохте без бой, но все пак аз имам надежда за Вас ,че ще стегнете редиците си. Един съвет към Дилъра, трябва да вдигнеш морала! Не на собствените си наемници а морала на клана,това прави добрия лидер.

5
Започвам да си мисля ,че клан eQuilibrium са разчитали единствено на Ansiano който вече е част от Shock. Буре77,5струйка на негов гръб ли се правихте на велики? Моля Ви отговорете! Ни ум ни дума от Вас кат падате.

6
След 3 месеца тотално превъзходство на клан eQuilibrium се появи равностоен противник който толкова много желаха през цялото време. Коментарите от страна на eQuilibrium бяха от всякакво естество: "мишки", коки не ставаа за лидер,дилар:"аз съм най добрия лидер " и др. Господа от eQuilibrium ние сме тук и Ви предизвикваме! Вие къде сте?

  П.С. Моля пичовете от eQuilibrium като никсаниксан1 да не се засягат! Поста е спецялно към "падааря" Дилър и о....е буре77 и 5струйка.http://prikachi.com/images.php?images/153/6736153g.jpg

7
Брутални войни / Re: Поредна скучна нощ
« -: Ноември 07, 2013, 05:44:18 pm »
янно се опитваме да Ви избегнем във война, че не сме били сериозни,че kokimo80 (трън в очите Ви ,защото Ви биеше всички и изсипвахте всякаква помия върху него без да е обидил никой от Вас) БИЛ лош лидер и др. злобни намеквания като така известното "мишоци". Питам Ви ,КЪДЕ СТЕ? Ние сме тук! и през цялото време бяхме тук! В турнирите отдавана  Ви отказахме , защото има една приказка "и сам война е войн" , сега ще Ви покажем как се води война.

8
Брутални войни / Re: Поредна скучна нощ
« -: Ноември 07, 2013, 05:35:19 pm »
Здравейте господа от eQuilibrium, желаното от Вас време когато няма да Ви е скучно мисля,че настъпи. Преди време ни обвинявахте ,че посто

9
Браво! Много отборна игра.
 Аз съм rzamen, да отговоря на roy7. Ние от Шок нито един път не сме се помислили,показали ,представили или каквото искаш там ,като НЕ победими! Победата е напълно заслужена за Терминатори а ние загубихме защото така избрахме да играем за да не се падаме и губим всяка война с/у Equ..
   Целта ни далеч не е клана ни да е непобедим а да печели до колкото е възможно повече войни за да взимаме злато и печелене на турнирите без вкарване на реални пари.

 П.С. Не знам защо е нужен злобния ти коментар! Но ти пожелавам късмет в живота.

10
Изцяло подкрепям PPPPP! С Казе сме обсъждали този въпрос и принципа "всеки с/у всеки", надявам се да сте започнали да мислите и за тази игра.

11
вафла,пари и опит е за целия отбор, останалите са само за наемника на който се е паднал.

12
Постапокалиптична беседа / Възкръсва ли 5strike?
« -: Септември 24, 2013, 07:54:02 pm »
След рестарта положението беше меко казано плачевно, но сега се забелязва раздвижване както от страна на играчите така и от страна на админите което е положително и за двете страни.Всички сме наясно ,че трябва да има комуникация и затова приканвам админите да са активни, Не съдете тяхната работа прибързано те тестват,пробват и разработват различни стратегии с цел по голяма заинтересованост.
 
админи , дайте повече стимул на нов играч за да се запали по играта, в момента началото е много мудно и трудно!(мое мнение)

13
Форумни игри / Re: Асоциации
« -: Септември 19, 2013, 07:52:26 pm »
Дърво

14
Ами с RZAMEN,  хайде пробвай се !

15
БЕТЗИКА, прочетох ,че много злато си изхарчил за възстановяване! Е, аз почти никакво злато не дадох за възстановяване, що така?

Страници: [1] 2