Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - wosh1997

Страници: [1] 2 3
1
Ето ти темата чакам ти снимки факти и всичко за което ми сърбате попарата играчите :) неоснователно не мисля щом си там значи има защо аз не наказвам аз само информирам Админа решава дали си за наказание или не ама ти от къде да знаеш
Като модератор имам 20-30 теми останалите 100+ са много преди да стана такъв.

2
Брутални войни / AbS7rAc7 SpAc3 & PartIzanI vs OCTABKA & New Story
« -: Януари 09, 2018, 11:57:36 pm »
2-ри ден пак война, малко организацийка със вчерашните противници и обрата бе сервиран на поднос.
Поздрави за момчетата от партизани, но пак си мисля може ви противника си е помислел че DIZELA е в WARNING и са се уплашили че днес му е 1000-дната нощ от неспирното злато за войни и са се отказали да водят войната!!!


3
Добра война се получи браво на всички, в средата беше интригуваща после малко почивка и пак отпор но издържахме, но мисля че ако DIZELA беше още в WARNING щяхме тотално да загубим тъй като има злато за 1001 нощи нон-стоп точки да прави.Но изкарахме късмет че е напуснал.


4
Малко размяна на кенчета посред нощите.  8)5
Една войница от нас като за празника :Д

6
Брутални войни / Panic Attack vs eQuilibrium ft Boss11
« -: Януари 01, 2017, 08:14:02 pm »
Ето и първата война за среброто но се очакват още за да се реши кой кого ще бие.


Най-готините имат 7000 реални точки.  8)

7
Съвети и стратегии / Развитие на Демолишън
« -: Декември 16, 2016, 11:33:36 pm »
Различни начини за развитие на Демолишън.


Равномерен.
Точките от ниво:
40% от точките слагайте на Живот.
60% от точките слагайте на Успешен изстрел.
Плюсове:
-Има среден живот.
-Има средни щети.
-Може да се държи на предни линии.
-Полезен е при атака/защита.
Минуси:
-Успешният или щетите не винаги са достатачни.
-Живота не винаги е достатачен.

Екипировка:
Каска - 25-то ниво.
Брони - 25-то ниво.
Оръжия - 26-то ниво + .
Аксесоари - 26-то ниво + .
Амуниции - 26-то ниво + .
Ботуши - 25-то ниво.

Скрити предмети:Уникални умения на скритите:


Уникални предмети:8
Ако се чудите се как по-бързо да качите ниво или как да правите повече в тази тема ще намерите отговора.

Как се взимаме повече опит от битка.

Взимате 4 наемника,ако искате да получавате максималният опит взимате 3 "Рънера" защото те имат умението "Плазма" от екипировка което допълнително ви дава 60% повече опит,а ако нямате намерение да харчите излишно злато взимат каквито им падне.След като вземете 4-те наемника не им вдигате никакви нива директно започвате да им търсите по 6 скрити предмета(Няма значение от вида на предмета.) със умението на "Плазма" което ви дава по 20% повече опит от битка.(Пример.)

След като сте направили и 4-те наемника със по 6 плазми и решите да биете някой който ви е наредил за "Опит" на бойното поле нареждате тези 4-ма наемника зад наемника който ще вдигате така че да не се включват във битката а единствено наемника който ще вдигате да прави щетата върху противника и да получава целият опит.


Как да получаваме повече "Пари" от битка.

Същото като при опита само че тук ви трябват 5 наемника от които единият да е задължително "Гънер" и отново ако искате наистина да получавате максимално възможните пари наемате всичките "Пъшери" защото те имат умението "Каска" което дава "20% повече пари от битка" дори от екипировка и по този начи получавате допълнителни 60% повече "Пари".
А за тези които отново не искат да харчат излишно злато наемат 1 гънер и 4 допълнителни наемника вез значение какви ще бъдат.
Отново започвате да им търсите по 6 скрити предмета само чеч този пър със умението "Каска" което дава "20% повече пари от битка" и отново търсите предметите на 1-во ниво не качвате нива на тези наемници поне докато не намерите по 6-скрити предмета с умението.(Пример.)


След като направите и 5-те наемника със по 6 скрити предмета с умението "Каска" започвате да качвате поне 60-70 нива на "Гънера" който сте направили и качвате точките на "Ловкост" и го играете на 1-вото умение "Надъхване".
Като сте го качили на това ниво и искате да биете някой който е наредил за "Пари" нареждате "Гънер"най-отпред а останалите наемници зад него и атакувате.


Как да правим повече от 5 атаки върху противник.

Ако искате да правите повече злато и точки във войната но без да давате злато за "Енерджи".
Отново наемате 4 наемника и ако търсите максималните битки наемате 3 "Медика" защото те имат умението "Вафла" от екипировка което ви дава 3-битки повече,за останалите отново 4 случайни наемника и отново както при останалите неща не им вдиате нива а търсите директно на 1-во ниво по 6 предмета с умението "Вафла" което ви "Увеличава ограничението на дневните битки срещу един противник с едно.".
След като намерите и на 4-мата наемника по 6 скрити предмета със умението "Вафла" и искате да правите точки във "Войната" например изкарвате 1/2/3/4 броя наемника със предметите "Вафла" в зависимост колко е силен противника и го биете.
ВАЖНО ЗА ВАФЛИТЕ!!!:Когато решите да биете във войната с вафли го правете само и единствено когато войната е сигурна или нямате злато за "Енерджи",защото ако атакувате някой противник докато сте например със 4-те наемника със "Вафла" на полето това са 24+5 29 битки и впоследствие стане война и махнете "Вафлите" от полето тези 24 допълнителни удара които сте направили и купите 1 енергия която ви дава 5 допълнителни атаки към противник ще бъдат вече направени което ще означава че да имате още удари трябва да вземете 25 "Енерджита" които с които да изравните вафлите и ще бъдат "изхабени" заради вафлите.Така че внимавайте и преценяйте кога ще ги ползвате.

9
В тема ще обесня на новодошлите в играта защо играчите редят и какво точно значи да си нареден.

1.Нека започнем със това каво означава когато някой е нареден,видовете редене и как е най-добре да се нарежда.
1.1.Нареден за пари:
Когато някой е нареден за пари това означава че играча е подредил своите наемници със най-високо ниво така че почти всеки във играта да го бие единствено и със слаб гънер на 2-ро умение "Надъхване".(Стратегията може да е следната.)

На 1-ва редица слага "Медик" на 1-во умение "Първа помощ" който да е със малко "Щети","Успешен изтрел" и повечко "Живот" и така позволява на гънер дори със малко "Ловкост" или "Живот" да покачи статистиките си със умението "Надъхване" достатачно за да победи и останалите наемници които са зад "Медика".
А какво трябва да наредим зад медика за да може да е най-лесно на човека който ще ни бие е да подредим останалите наемници които са с най-малко "Щети" и "Успешен".
1.2.Нареден за опит:
В този случай развитият играч поставя на полето един наемник който е със високо ниво и малко живот,така че да може  играча който ще го атакува да го убие максимално лесно и бързо за да няма шанс да загуби.В зависимост от това какъв е наемника който е поставен за опит вие определяте с какъв наемник ще го атакувате.(Стратегията може да е следната.)

Когато искате да наредите за опит е препоръчително наемника който сте избрали за тази цел да няма "Газове" и да е лесен за убиване от по-слаби наемници.

2.Положителното и полезното от реденето.
Положителното в реденето е че вече развитите и силни играчи помагат на новодошлите и по-слабите играчи.Така новите играчи могат по-бързо да вдигнат ниво или да натрупат ресурс с който да подобряват "Екипировката" или да търсят по-силни статистики на "Скрити предмети".
Мога да ви препоръчам тези кланове които да биете за "Пари" и "Опит".
Пари/Опит

3.Възможният вариянт защо част от играчите редят.
Има и вариант в който играчите които ви редят е със злонамерна цел а то е вие да им станете враговре  и по-време на война да взимат 2-йни точки при една "Атака",същото важи когато и 2-мата сте в еднакъв клас турнир и да има предимство в правенето на точки.
(Как се взимат по 2 точки от 1 победа.Получавате по 2 точки когато победа над противник който ви "Размазва" а тях можете да видите Тук,при победа над играч който има повече победи над вас взимате по 2-победи,същото важи и за играчите над които и вие доминирате.А когато загубите от играч над който "Доминирате" получавате 2 загуби.)


10
В тази тема ще ви кажа няколко начина по който да водите войни срещу вашите противници когато се в различна ситуация.
Съветите ги давам от личен опит ако имате други ваши лични ситуации може да го споделите като отговор.


Ситуация 1:Неочаквана атака.
Вие сте клан със брой на играчи между 7-11 падате се срещу противник който е с по-голям брой играчи и по силен от вас.Но и голямм процент от тях са ви черепи,противника прави разлика във войната между 3000-5000 точки и НЕ очаква съпротива от ваша страна.

Нужни неща:
1.Минимум 90% активност на клана ви.
2.Информация за наличното злато на играчите във вашия клан и организация.
3.Максимално бързо обръщане на резултата.

-Преценяте колко процента от противника е на линия и ако той е под 40 процента имате шанс за победа.(Освен ако вашият клан е на 100 процента активен и всички имат злато до края на войната.)

-Организирате минимум 90% от клана си да е на линия в даден час и да бъдат на линия до края на войната.

-Питате вашите съотборници с колко злато разполага всеки един от тях и приблизително колко точки с презареждане би могъл да направи

-Смятате със наличното злато колко точки можете да направите и ако то не е поне със 3000-5000 точки над тазликата която противника е направил не започвайте война!!!

-Избирате даден час за започване на войната така че златото на по-голям процент на играчите ви в клан да стигне до края на войната.

-При започването на войната започвате с тези играчи които са ви черепи и получавате по 2 точки на битка за да обърнете резултата по възможно най-бързият начин.За играчите които не могат да бият всички от противниковият клан започват с противници които ако слжоат всички титулярни наемници на полето не можете да биете за да вземете колкото се може повече точки от войната.

-Задължително е всички играчи от клана ви да са на линия при започването на войната дори някой от тях да нямат злато до края на войната.След като обърнете резултата и направите разлика от 1500-3000 ви е нужен поне 50 процента от играчите от клана ви да потдържат или увеличават разликата до края на войната.

-При започването на такъв вид война няма място за отказване играе се до край.


Ситуация 2:Дневна война.
В тази ситуация вие сте клан със брой на играчи между 3-7 играча от които 1-2-ма имат 2500-4000 злато и сте срещу противников клан със брой на играчи 3-7 но знаете че един или двама ги няма.И двата клана можете да противниковите играчи със определена стратегия.
И двата клана очаквате война и противника започва да прави точки в 12:00 на обяд.

Нужни неща:
1.1-2-ма играча с 2500-4000 злато
2.100% активност на клана ви
3.Организация и следене на войната.
-Организирате 100 процента от играчите в клана си.

-Играчите ви със 2500-4000 злато започват да правят точки заедно и равномерно така че противника да не се отдалечава на повече от 1000-1500 точки.

-С останалите играчи от вашия клан преценяте в колко часа да започнете и вие да правите точки така че да започнете едновременно и на всеки да му стигне златото до края на войната.

-След като целият  ви клан започне да прави точки вашият противник най вероятно ще започне също но със закъснение  за това се стремите възможно най-бързо да намалите преднината която противника има.

-И отново няма място за отказване и се играе до край.


Ситуация 3:24-часова война
Вашият клан е 14-15 човека и се падате срещу противник със същият на брой играчи в клана.Противника е доминиращ клан в играта предполага че може да има война но не и толкова дълга.И започва да прави обичайните си точки.

Нужни неща:
1.100% активност на вашият клан
2.минимум 7000+ злато.
3.Всички играчи да могат да бият 95% от противниковите играчи.

-Започване на организация на играчите извън играта кой кога е в почивка кога ще може да е на линия над 30-32 часа и се търси дата в която всичко това да стане.

-Започвате със организация на клана в играта за наличното злато на всеки играч,колко човека може да бие и дали има нужда от сваляне на морал за победа над някой от противников играч.

-Задължително да има конферентен разговор между играчите в клана ви за да се организирате и по време на война кой атакувате кой е сменил стратегия и тн.

-При такава война се очакват зареждания през трезора така че място за отказване в такава война няма.


Ситуация 4:Помощ от противник.
Вашият клан е от 2-5 играча падате се срещу противник със брой на играчи в клана 4-9 като 2-4 ги няма.От вашата страна има още 1 клан който е със същият брой играчи като вас и отделни други единични играчи.Противника не очаква съпротива но започва да прави точки следобяд и отваря разлика от 2000-3000 точки и продължава да я покачва.

Нужни неща:
1.Минимум 500 -1500 злато от вашия клан.
2.100%(80% ако играчите в клана ви са 5) активност на клана ви.
3.Организация както на вашите така и на другите играчи от вашата страна.

-Разпитвате играчите които са от вашата страна и биха могли да помогнат колко злато имат и с колко точки ще могат да помогнат.

-Определяне на даден час за започване на войната така че да обърнете резултата и да направите такава преднина така че да накарате противника да се откаже или да обърнете резултата и да го поддържате до края на войната.

-При такъв вид война има шанс играчите извън клана ви да не спазят оговорката за започване на войната или изобщо да не направят нищо така че трябва да сте сигурни че дори без част от тях ще можете да обърнете резултата и поне да го поддържате до края на войната.

-Има вероятност да се наложи да се откажете ако противника ви прави повече точки от вас.
       

11
Успях да немеря доста неща от старият форум които за някой хора може да са полезни или просто да си пропомняят някой неща  ;D

12
Официални съобщения / Стената на плача.
« -: Октомври 02, 2016, 08:15:12 pm »
Тук ще ви информираме за всички наказани играчи и метода на баннване.
Пример:
Nick:Митко     Наказание:Баннат за 1 седмица.      Причина:Поради обида към друг играч.1.При първо наказание банна е със продължителност 1 седмица.

2.при второ наказание баннат е със пордължителност 1 месец или отнемане на ресурс.

3.при трето наказание е перманентен бан.

4.Ако някой играч бъде засечен да ползва ботове,скриптове и всякакви външни софтуерни продукти с цел заобикаляне на методите в играта, наказанието е както следва или по преценка на админа.


Пожелаваме ви приятна игра и следете темата за промени!

13
Здравейте,правя тази тема за да може да изкажете вашите идеи и предложения които биха подобрили играта така че да е по приятна за всички играещи.Моля коментарът ви да съдържа само и едниствено 3-те ви предложения.Ако някое от предложенията покрива изискванията има голяма възможност да стане реалност след овсъждане и работа по него което не значи 1 ден или седмица имайте търпение.


Всеки има право на един коментар съдържащ само и единствено три предложения подредени по ваша преценка на важност към която искате да отделим повече внимание с 1,2,3.Помислете над предложенията си дали са уравновесени,реални и възможни за реализиране.

14
Целта на тази идея е да увеличим шанса да не се падате постоянно едни и същи кланове във войната,а да имате разнообразие и увеличаване на скороста на развитието ви.

Ако имате да добавитеили да предложите нещо друго можете да го направите като "отговор" на тази тема.Поздрави от екипа.

15
Брутални войни / AbS7rAc7 SpAc3 vs Partizani
« -: Август 12, 2016, 06:36:55 pm »
Един малък опит от моя страна да взема войната на партизани но за съжаление не успях. :/ :D

Страници: [1] 2 3