Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - асенката

Страници: [1]
1
След 3 месеца тотално превъзходство на клан eQuilibrium се появи равностоен противник който толкова много желаха през цялото време. Коментарите от страна на eQuilibrium бяха от всякакво естество: "мишки", коки не ставаа за лидер,дилар:"аз съм най добрия лидер " и др. Господа от eQuilibrium ние сме тук и Ви предизвикваме! Вие къде сте?

  П.С. Моля пичовете от eQuilibrium като никсаниксан1 да не се засягат! Поста е спецялно към "падааря" Дилър и о....е буре77 и 5струйка.http://prikachi.com/images.php?images/153/6736153g.jpg

2
Постапокалиптична беседа / Възкръсва ли 5strike?
« -: Септември 24, 2013, 07:54:02 pm »
След рестарта положението беше меко казано плачевно, но сега се забелязва раздвижване както от страна на играчите така и от страна на админите което е положително и за двете страни.Всички сме наясно ,че трябва да има комуникация и затова приканвам админите да са активни, Не съдете тяхната работа прибързано те тестват,пробват и разработват различни стратегии с цел по голяма заинтересованост.
 
админи , дайте повече стимул на нов играч за да се запали по играта, в момента началото е много мудно и трудно!(мое мнение)

3
Няма нищо брутално във тази война но всички трябва да видите защо BETZIKA@ е толкова сърдит.


http://prikachi.com/images.php?images/477/6511477B.png

Страници: [1]