Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - corg1

Страници: [1] 2
1
Брутални войни / Re: RaZoR vs SCANIA
« -: Март 11, 2018, 11:38:34 am »
Бих искал да кажа  - Поздравления за войната! НО!
Искам да отбележа няколко факта за войната, за да могат тези които не са участвали да разберат как протече!
В 20:00 резултата беше 60/12500 за нашите противници. Млако след това ние нападнахме. Както се вижда, техният клан е от 5 души а ние сме 4. Те са с много по-силни профили, но това не ни попречи да си направим съботната вечер малко по-интересна.
Факт е, че за няколко играча от нас те са черепи и ние ще можем да направим евентуални двойни точки само ако можем да ги победим, което е доста трудно!
Както и да е, войната започна а ние имахме да наваксваме 12500 точки! От нашата страна и от тяхната бяхме активни по 4 играча, което до някъде балансираше войната.
Един час след като започна войната успяхме да стопим разликата от 12500 на 9000 точки.
Оказа се, и се виждаше много ясно че няколко играча от тях правеха бързи битки и резултата им скачаше по над 10 токчи а на един с по 18 точки, и това при положение че той няма черепи!
В един момент вече ние не можехме да стопяваме разликата и започанхме да изоставаме!
В следствие на този бъг, който се използваше, цялата война и игра започна да бози и да цикли! Просто не можехме да играем нормално! На някой от нас има трябваха 30 сек. да сменят стратегия!
Това беше и причината да спрем 3 часа преди края на войната с разлика от 9к токчи между нас.
Наистина можеше да се получи добра и оспорвана война, въпреки че по-късно се вкючи и петият им играч и шансовете ни бяха малки!
Оставям всеки да си направи изводите сам за себе си!
Аз ще кажа само едно. Докато няма еднакви условия за игра за всеки, всичко което е направено до сега се обезсмисля. Пожелавам успех на всички играчи!

2
Съвети и стратегии / Re: Колби!
« -: Февруари 03, 2018, 09:47:19 pm »
Според мен колбата за медик трябва да намалява повече от 1000. Повечето лекуващи медици имат по над 7000 умение а някои към 10 000. Ако се намалява само 1000 ще бъде неизползваема.

3
Malik, админа написа че ако има промени в клановете, ще се коригират и печалбите да са както в момента! Така че, това което си написал няма да се случи :)

4
Мислиш, че слабите играчи ще започнат да те бият след промените ли?

5
 вариант 2

6
За да се получи максимално разнообразие във войните и възможно най-много комбинации за войни, трябва клановете да са по 5 души и войните да са 5 срещу 5.
Давам пример! Ако в сървъра има 100 активни играча, при горните промени, ще се генерират 10 войни с по 10 играча.
В момнета ако ги няма ботовете, ще има само 3-4 комбинации между клановете, защото имате по 30 души в  една война! Затова е много важно условието, ако се намалят клновете на по 5 души, войните също да са 5 срещу 5. В противен случай само ще си разделим клновете и ще си играем същите войни както сега.
Аз съм против всякакви други варианти за промяна.

8
Направете промените пробно за 1-2 седмици, после върнете стария таймер и питайте отново дали го искат! Щото некой хора имат само вЕтър между ушите....

9
хахаха, ей тоз Армагедон е голям веселяк!
По невежо изказване не бях чувал!
Викаш, няма да имаш 120 злато да презаредиш, ама вече ще си направил 480 битки набързо! Нали така?
Ама иначе имаш злато да презареждаш на всеки 60 битки?!?!?
 Точно така, промените угаждат само и единствено на 15-20 играча!
Искам само да ми обясниш как се правят промени в игра с цел привличане на нови играчи????? И какво разбира новият играч от таймери, като той даже не знае че има такава игра?
Освен това аз не чух до сега един нов играч да се оплаква от таймера!?!?!? 

И като се върнеш от работа, кое е по-добре за теб? Да имаш пълен таймер с 60 атаки или с 480 атаки?

Отивам да си направя ритуално сепуко!

10
Има и други варианти да се раздвижи играта. Таймера беше измислен за да забави играта и да спре с кликърите.
Може таймера да остане и в този вид - 60 битки, но цената му да бъде символична 2-3 злато. Обаче да се премахне дропа на злато от битки. Това ще спре точенето на ресурс чрез скриптове/кликъри.
Това беше и проблема в миналото, много хора си пускаха програмките да събират дропа и си лягаха. На сутринта имаха по няколко хиляди злато! Затова няма дроп-няма проблеми.
Друг вариант е да няма таймер, да няма дроп и цената на кенче да се вдигне няколко пъти.

Според мен това би раздвижило битките.

11
Гласувах ЗА, защото тази промяна ще спести харченето на злато за енергия! Който иска да прави много битки, ще купува таймера така или иначе. Ако промяната се приеме, ще мога за правя 480 битки след 00:00ч, още 480 битки на сутринта и още 480 битки вечер! Така няма да давам злато за таймера и ще мога да правя повече битки от преди.
А вие които не сте съгласни, по колко битки правите във войните?

Иване пак се изказваш без да мислиш! Промените по екипа и уникатите се направи за да се изравнят статистиките  с максималното ниво на войниците - 1000
Никой не беше доволен да дава 1500 злато за 80 броня с 1/5 бонус брони или 120 щети с 1/5 бонус щети! Това няма отношение дали си слаб, силен, нов или стар играч! Ако нямаш униката, няма да си силен така или иначе! Новият играч ако иска да е силен, ще си купи уникатите и екипа, както всеки от нас! И сега след тези промени слабите играчи имат повече шанс, защото спец. щетите се вдигнаха много! И като ги умножиш по умението на войника, това дава шанс на слаб играч да бие силен с анти стратегия!

Ама нали е по-лесно да сме хейтъри...

13
Започвам да си мисля ,че клан eQuilibrium са разчитали единствено на Ansiano който вече е част от Shock.

Мухахахахаахахахахах дръжте го този ценен играч, че без него сте загубени  ;D

Господа от eQuilibrium ние сме тук и Ви предизвикваме! Вие къде сте?

Ние сме в класацията на клановете, ако не си поглеждал там, сега е момента -http://bg.5strike.com/bg/ladder/clans

14
Епични битки / Re: Epic win!
« -: Юли 12, 2013, 07:29:48 pm »

15
Брутални войни / Re: eQuilibrium vs WARNING
« -: Юли 05, 2013, 04:56:32 pm »
Как сте били 5, като от двете страни на полето има по 15 души, освен това имате клан от 11 души? Шанс винаги има. По едно време ни водехте с 1к точки, но се отказахте.

Страници: [1] 2