Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Автор Тема: Как да водим война в различни ситуации.  (Прочетена 384 пъти)

wosh1997

  • Капитан
  • ****
  • Публикации: 202
  • Карма: 0
    • Профил
Как да водим война в различни ситуации.
« -: Ноември 26, 2016, 03:49:00 pm »
В тази тема ще ви кажа няколко начина по който да водите войни срещу вашите противници когато се в различна ситуация.
Съветите ги давам от личен опит ако имате други ваши лични ситуации може да го споделите като отговор.


Ситуация 1:Неочаквана атака.
Вие сте клан със брой на играчи между 7-11 падате се срещу противник който е с по-голям брой играчи и по силен от вас.Но и голямм процент от тях са ви черепи,противника прави разлика във войната между 3000-5000 точки и НЕ очаква съпротива от ваша страна.

Нужни неща:
1.Минимум 90% активност на клана ви.
2.Информация за наличното злато на играчите във вашия клан и организация.
3.Максимално бързо обръщане на резултата.

-Преценяте колко процента от противника е на линия и ако той е под 40 процента имате шанс за победа.(Освен ако вашият клан е на 100 процента активен и всички имат злато до края на войната.)

-Организирате минимум 90% от клана си да е на линия в даден час и да бъдат на линия до края на войната.

-Питате вашите съотборници с колко злато разполага всеки един от тях и приблизително колко точки с презареждане би могъл да направи

-Смятате със наличното злато колко точки можете да направите и ако то не е поне със 3000-5000 точки над тазликата която противника е направил не започвайте война!!!

-Избирате даден час за започване на войната така че златото на по-голям процент на играчите ви в клан да стигне до края на войната.

-При започването на войната започвате с тези играчи които са ви черепи и получавате по 2 точки на битка за да обърнете резултата по възможно най-бързият начин.За играчите които не могат да бият всички от противниковият клан започват с противници които ако слжоат всички титулярни наемници на полето не можете да биете за да вземете колкото се може повече точки от войната.

-Задължително е всички играчи от клана ви да са на линия при започването на войната дори някой от тях да нямат злато до края на войната.След като обърнете резултата и направите разлика от 1500-3000 ви е нужен поне 50 процента от играчите от клана ви да потдържат или увеличават разликата до края на войната.

-При започването на такъв вид война няма място за отказване играе се до край.


Ситуация 2:Дневна война.
В тази ситуация вие сте клан със брой на играчи между 3-7 играча от които 1-2-ма имат 2500-4000 злато и сте срещу противников клан със брой на играчи 3-7 но знаете че един или двама ги няма.И двата клана можете да противниковите играчи със определена стратегия.
И двата клана очаквате война и противника започва да прави точки в 12:00 на обяд.

Нужни неща:
1.1-2-ма играча с 2500-4000 злато
2.100% активност на клана ви
3.Организация и следене на войната.
-Организирате 100 процента от играчите в клана си.

-Играчите ви със 2500-4000 злато започват да правят точки заедно и равномерно така че противника да не се отдалечава на повече от 1000-1500 точки.

-С останалите играчи от вашия клан преценяте в колко часа да започнете и вие да правите точки така че да започнете едновременно и на всеки да му стигне златото до края на войната.

-След като целият  ви клан започне да прави точки вашият противник най вероятно ще започне също но със закъснение  за това се стремите възможно най-бързо да намалите преднината която противника има.

-И отново няма място за отказване и се играе до край.


Ситуация 3:24-часова война
Вашият клан е 14-15 човека и се падате срещу противник със същият на брой играчи в клана.Противника е доминиращ клан в играта предполага че може да има война но не и толкова дълга.И започва да прави обичайните си точки.

Нужни неща:
1.100% активност на вашият клан
2.минимум 7000+ злато.
3.Всички играчи да могат да бият 95% от противниковите играчи.

-Започване на организация на играчите извън играта кой кога е в почивка кога ще може да е на линия над 30-32 часа и се търси дата в която всичко това да стане.

-Започвате със организация на клана в играта за наличното злато на всеки играч,колко човека може да бие и дали има нужда от сваляне на морал за победа над някой от противников играч.

-Задължително да има конферентен разговор между играчите в клана ви за да се организирате и по време на война кой атакувате кой е сменил стратегия и тн.

-При такава война се очакват зареждания през трезора така че място за отказване в такава война няма.


Ситуация 4:Помощ от противник.
Вашият клан е от 2-5 играча падате се срещу противник със брой на играчи в клана 4-9 като 2-4 ги няма.От вашата страна има още 1 клан който е със същият брой играчи като вас и отделни други единични играчи.Противника не очаква съпротива но започва да прави точки следобяд и отваря разлика от 2000-3000 точки и продължава да я покачва.

Нужни неща:
1.Минимум 500 -1500 злато от вашия клан.
2.100%(80% ако играчите в клана ви са 5) активност на клана ви.
3.Организация както на вашите така и на другите играчи от вашата страна.

-Разпитвате играчите които са от вашата страна и биха могли да помогнат колко злато имат и с колко точки ще могат да помогнат.

-Определяне на даден час за започване на войната така че да обърнете резултата и да направите такава преднина така че да накарате противника да се откаже или да обърнете резултата и да го поддържате до края на войната.

-При такъв вид война има шанс играчите извън клана ви да не спазят оговорката за започване на войната или изобщо да не направят нищо така че трябва да сте сигурни че дори без част от тях ще можете да обърнете резултата и поне да го поддържате до края на войната.

-Има вероятност да се наложи да се откажете ако противника ви прави повече точки от вас.
       
« Последна редакция: Декември 09, 2016, 03:57:19 pm от wosh1997 »