Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Автор Тема: Първите TERMINATORI - история  (Прочетена 430 пъти)

NESHEV84

 • Младши сержант
 • **
 • Публикации: 31
 • Карма: -1
  • Профил
Първите TERMINATORI - история
« -: Август 20, 2017, 01:53:06 pm »
 Първите основатели на клана TERMINATORI. Клана е създаден от първия си лидер BOSS11 и неговия съотборник mamata, след известно време се формира и първия състав на клана:


   TERMINATORI

    Лидер: BOSS11

 Членове: mamata
            spaiderxxl
            gergov71
            NESHEV84
            stydentcheto
            unikataa
            kosacha23
            BaiGenadi
            purko


 Клана за цялото си време от съществуването си сменя много членове, докато не успя да намери правилните си съотборници, с които да се борят за едната цел - възход на клана.
 През клана терминатори са минали много играчи, които някой от тях останаха до ден днешен, а други са го напуснали с различни цели: да отидат в по-силен клан, не им е допаднало играта в клана, и много различни други причини.
 Ето и някой от профилите минали през клана:

ansiano, apt, O_0, hack_on, ULTRABOTEV, Seven, nikos98, emo1, KLE4O, nafi, corg, malikzver, terorr2, D1MchO, wosh1997, IanRektor, RIDIK, The Crow

Клана през многото време откакто съществува, близо пет години в този сезон на играта, претърпява много загуби и неуспехи, но това не отказа членовете на клана да продължават да се борят, въпреки това някой от тях останаха до край.
 Ето и профилите, които се присъединяват към клана и остават да се борят заедно с основателите:

lubo82, kingkong, DIZELA, 4uk1, Joro66, The Black Widow, The Wolverine, chris197612, BETZIKA®, lolita

 Също така клана сменя и своя лидер BOSS11 поради спирането на игра от негова страна и клан лидер става NESHEV84, който е препоръчан от първоначалния лидер. Съответно всички членове на клана са единодушни с това решение!
 Както всеки клан TERMINATORI си имат и своите врагове във времето от съществуването им, а именно кланове  като: NIK66, ShOpitE, WARNING, ShOcK, SHUMEN при тогавашния лидер клан: eQuilibrium.
 След залеза на на тогавашния лидер клан eQuilibrium благодарение на клана ShOcK, TERMINATORI остават единствения опонент на калана ShOcK, който след време сменя името си на the BatErd5 поради обединението си с клана eQuilibrium. Това не пречупи духа на клана терминатори и продължи да се бори още година и половина докато не извоюва първото място!

 
 Клана TERMINATORI за пет години от създаването си, в този сезон на играта, успя да спечели първото място!
Първата поява на клана ТЕРМИНАТОРИ става още с първоначалната поява на играта, и участва във всички сезони: ГЕНЕЗИС, ПОДКРЕПЛЕНИЕ и сегашния сезон както и в свят2 (бонбонения страйк).

 Клан с голяма история който се записа в архивите на 5страйк и ще се помни от всички. Нека това бъде пример за другите бойци на бойното поле във 5страйк!
« Последна редакция: Август 20, 2017, 03:25:11 pm от NESHEV84 »

NESHEV84

 • Младши сержант
 • **
 • Публикации: 31
 • Карма: -1
  • Профил
Re: Първите TERMINATORI - история
« Отговор #1 -: Август 20, 2017, 03:30:43 pm »
Едва ли познаваш по-добре БОСА от мен приятел. Мога да ти кажа даже с кои профили са били в еквилибриум Roy-ID 54839 и esove-ID 7890 Но!!! в същото време те си правят други профили а именно BOSS11-ID 7904 и mamata-ID 8311 както и клана TERMINATORI! Така че си прав но до някъде! Ако погледнеш ID-тата на профила ще разбереш че си се изказал грешно!
« Последна редакция: Август 20, 2017, 08:26:23 pm от NESHEV84 »

Boss11

 • Доброволец
 • *
 • Публикации: 4
 • Карма: 0
  • Профил
Re: Първите TERMINATORI - история
« Отговор #2 -: Август 20, 2017, 07:53:28 pm »
Здравейте приятели.Пиша този коментар за да изчистя недоразуменията.Вярно е,че в Свят 1 бяхме част от отбора на eQuilibrium,но със други профили.Тогава нямаше проблем да се играе със 2-3 и повече профила.Клана Терминатори беше създаден много преди аз да стана част от eQuilibrium,със профила (esove)...Темата в която Нешев е написал историята на клана е абсолютно достоверна и се отнася за създаването и развитието на клана Терминатори...