ddd Събитие: Юбилейната битка

Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Автор Тема: Събитие: Юбилейната битка  (Прочетена 44 пъти)

Sabaku Rou

  • Главен модератор
  • Редник
  • *****
  • Публикации: 13
  • Карма: 3
    • Профил
Събитие: Юбилейната битка
« -: Януари 22, 2018, 01:20:04 pm »
Привет, командири! С общи усилия успяхме да направим повече от 90 500 000 битки! Наближава юбилейната 100-милионна битка и нашият екип Ви предлага възможността да се борите за златна награда!

Предистория на събитието

Боряна от няколко години работеше като информатор за армията. В това бурно време на кръвопролитни войни, нямаше място за бездействие. Дори в този момент – дни след началото на Новата година, никой не си почиваше. Боряна влезе внимателно в стария изоставен бункер. Имаше среща с генерал Катана, на когото трябваше да предаде жизнено важно съобщение от командир на негова войска. Младата жена реши да разгледа вехториите в бункера, докато чака. Може би щеше да открие нещо полезно.

В един ръждясал шкаф намери старата SK 500 на Гънер, а захвърлен настрана, лежеше дървеният щит на Пъшер. Докато се разхождаше из пустото помещение, Боряна чу едно глухо „туп“. Беше стъпила върху нещо – скривалище в пода? Тя размести дъските и намери отдолу подвързана с кожа книга. С ръка избърса праха от корицата. От вътрешната страна с големи букви пишеше: „ДНЕВНИКЪТ НА ГЕНЕРАЛ СТОЛЕТКОВ“. Името й бе познато отнякъде. Жената разлисти дневника. Между някои страници бяха сложени снимки – на красиви сгради и различни хора с невинни усмивки, още неопетнени от звука на войната. По изображенията имаше капки кръв, а страниците бяха изписани с разкривен от бързина почерк.

Боряна започна да чете. Бяха описани истории за опустошителните войни и кървавите битки, в които беше участвал Столетков. Също бяха записани всички ковчези със злато, които той бе намерил. Неусетно жената стигна до последната страница:

7 февруари 2198 година
От 43 дни съм на път. Бях от малцината, които се престрашиха да поемат на експедиция към Южния полюс. В битките загинаха много от хората ми, а броденето в мразовитите виелици и сурови бури е тежко. На ръба съм да се откажа... Само мисълта да се добера до златното ковчеже от Южния полюс поддържа желанието ми.
П. С.: Стигнах. Съкровището си струваше риска. За съжаление, само аз оцелях... Другарите ми не издържаха на непоносимите условия.
П. П. С.: Предстои ми дълъг път. Трябва да се върна в клановата база, за да помогна с оборудването. Нова война наближава...

Боряна се приготви за тръгване. Никой мъж не си заслужаваше да го чака толкова време. Дори и да е генерал Катана. Затова събра документите, прибра дневника и потегли. В писмото до Катана пишеше, че скоро ще бъдат достигнати 100 000 000 битки. Командирът искаше да му напомни за обещаната награда, която щеше да получи този, който участва в 100 000 000-та битка!

Информация за събитието

Командири, продължавайте да се проявявате все така активно в битките. Тези от Вас, които участват в точно 100-милионната битка, ще получат награда! Победителят ще вземе 3500 злато, а 2500 злато ще отидат при загубилия!

Как да спечелим?

Двамата командири, които участват в 100-милионната битка, ще получат награди.

Каква е наградата?

Наградата на генерал Катана за активната Ви служба е 3500 злато за победителя и 2500 злато за загубилия, т.е. награда ще получат двамата, които вземат участие в Юбилейната битка!

Кога ще се проведе събитието?

Няма определен времеви период. Събитието ще е актуално до моментът, в който бъде изпълнена 100 000 000-та битка и наградите се предадат в ръцете на участвалите в нея командири.

Успех, командири! – екипът на 5strike

« Последна редакция: Януари 22, 2018, 01:41:50 pm от Sabaku Rou »