Здрасти! Регистрирай се във форума и обмени опит с останалите 5Strike командири :)

Автор Тема: 5strike.com и хората зад играта  (Прочетена 1185 пъти)

Kazeshini

  • Администратор
  • Капитан
  • *****
  • Публикации: 232
  • Карма: 43
  • 5Strike админ
    • Профил
    • 5Strike
5strike.com и хората зад играта
« -: Юни 04, 2013, 02:36:26 pm »
Тази тема има за цел да хвърли светлина върху някои често засягани въпроси относно 5Strike и нас, нейните разработчици и организатори. Тя ще се развива с времето и ще бъде давана в отговор на популярни модерни теми.

5STRIKE Е FREEMIUM
Това означава, че е безплатна за игра + премиум елементи, като в нашия случай може за да се съкрати време за игра купувайки направо ресурс чрез sms или карта. Заплащането не е задължителен момент от играта и не дискриминира потребителите. Всеки може да използва всичко ако играе достатъчно дълго. Баланса се определя от нас, благодарение на вас и не случайно избран, а го напасваме вече няколко месеца(не според 10 или 20 потребителя, а според вече над 30 000). Това колко и за какво плащате се определя напълно от вас!
Нормално е да се плаща за подобни продукти и е неприемливо да има изказвания против това. Нищо не се появява ей така, а е нужен много труд и усилия преди да се появи нещо качествено. Ние действаме професионално за да ви дадем най-добро на което сме способни. Не правим посредствени продукти и благодарим на потребителите, които оценяват нашето старание!
На всички ни е ясно, че има хора, които плащат и които не плащат, други играят по 20 минути на ден, а трети по 6 часа на ден, хора които играят с по двама във формация и с по 5 във формация, хора играещи от 2 дни и хора играещи от 2 месеца. Всичко това е избор на играча и всеки един е поставен пред едно и също предизвикателство.

5STRIKE СЕ РАЗВИВА
Мнения от сорта, че играта е бета и не трябва да се плаща или че някой неможе да предвиди какво ще се случи след седмица са напълно излишни. Бета стадий символизира постоянно напасване и разрастване на играта. Промените са задължителни за игри като нашата, така тя става много по-разнообразна и се развива във времето.
Ние не правим „Шах“ ние създаваме цял свят(система), правилата при нас рядко се запазват напълно за повече от 3 седмици и точно това е забавното. В природата само най-приспособимите оцеляват. 5strike е за геймъри и е с повишена трудност, стремим се да е по-комплексна и динамична от повечето заглавия. Ние не искаме да ви водим за носа в предварително подреден ограничен сценарий. Ние не искаме рутинна игра, искаме хората да се забавляват мислейки нови трикове и стратегии.

5STRIKE НЕ Е ПЕРФЕКТНА
Често правим промени, които се ъбюзват и неумишлено се получават дупки, които вредят на едни и подпомагат на други. Ние не твърдим, че всичко е изрядно но много ясно искаме да кажем, че сме перфекционисти и всичко, което сметнем че е проблем ще бъде оправено. Целта ни е качеството и се надявам да усещате този стремеж!
5Strike е жив организъм, взаимодействие между механики и потребители, между механики с механики и между потребители с потребители. Понякога системата се нарушава в опит да еволюира но тя е самостоятелна и благодарение на обратната връзка от вас и анализа на механиките ние се стараем да я вкараме от правия път. Играта е приключение както за играчите, така и за нас разработчиците. Когато има смислени теми ние ги четем и обсъждаме, когато някой е решил да пусне поредната тема по вече обсъден въпрос, нека не се учудва защо е заключена.
Често има доста едностранчиви изказвания, но има и доста интересни такива. Нека едно е ясно, промените не стават с едно щракане на пръсти и често е нужно много внимателно обмисляне за да не се повреди нещо друго. Винаги има ефект от изказванията но не те стават веднага, нужно е програмиране, арт и тестване преди да пуснем ъпдейт.

НИЕ НЕ СМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА
„Администраторите“, както често сме наричани не сме врагове или от другата страна. Всички ние играем играта с идеята да разберем какво е проблемно и да го подобрим. Всеки от нас при желание за повече злато си плаща чрез личните телефони с единствената цел - да влезем в обувките на играчите. Ние четем темите във форума и си чатим с вас за да разберем вашето мнение, което е много ценно за нас. Има потребители които изкуствено създават граница между екипа, което е неправилно, защото без Вас, това заглавие няма да съществува! 5Strike е игра, която ние самите бихме играли, а не продукт в серийно производство. Екипа обожава игри и сме много щастливи, че можем да осъществим тази си мечта!
Ние не ламтим за пари и не се „наяждаме“ от плащанията ви. Всъщност в играта има много редовни играчи, които не си плащат но много се забавляват. Ние не сме зли мутри с „баварки“, всъщност..само един от нас има автомобил. 5Strike не е „алчна“, баланса и метриките и са средни за този тип продукти.
« Последна редакция: Юни 15, 2013, 02:26:39 pm от Kazeshini »
"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life." - Terry Pratchett